OM LISE KVIST

Hej med jer! Jeg hedder Lise, og jeg er 29 år. Jeg bor i en lille vestjysk landsby, kaldet Hee, sammen med min kæreste Sammi og vores to små skønne drenge, Louie og Emmet. Jeg elsker at være mor – det har vist mig hvilken kærlighed livet kan indeholde.

Jeg blev i år 2014 uddannet ergoterapeut i Odense. Dette var i en sorgfuld tid, da jeg kort tid forinden mistede min far til kræft. Jeg kæmpede i over syv år med at være utrolig ked af det. Jeg følte uro, utilpashed og en hverdag præget af angst, vrede og opgivenhed. Al terapeutisk hjælp, som jeg fik, har aldrig hjulpet mig, og de steder og måder jeg har arbejdet, som ergoterapeut på, var bare ikke mig.

Jeg følte på ingen måder, at jeg passede ind i verdenen – indtil jeg var ærlig over for mig selv, så mig selv i øjnene, og tog ansvar for mine handlinger i mit liv

Den første rigtige forandring i min sorg var, da JEG traf en beslutning om, at nu skulle mit liv vende. Nu skulle der virkelig ske en forandring i mit liv – mit liv skal føles fantastisk! Universet ville, at jeg kort tid efter skulle møde min i dag selverklærede mentor. Hun gav mig empowerment til, at jeg kunne se mig selv, i mit eget lys. Derefter tog jeg selv kontakt til en clairvoyant, og hun bekræftede, hvad mit hjerte altid havde vidst, men som min hjerne altid havde benægtet.

I år 2019 fulgte jeg derfor min inspirerede handling, som var mit helt klare kald. Jeg blev uddannet og certificeret clairvoyant ved Savannah Nomonde Sommer. Herefter blev jeg uddannet og initieret Usui Reiki Healer ved Reiki Master Stinne Sabell. Jeg har også deltaget i kursus inden for mediumship. Dette var alt sammen flere mirakler på min rejse – men nogle jeg faktisk selv skabte – for mig selv. Alt dette har givet mig en dyb forståelse for den spirituelle verden. Og det gav ro og balance inde i mig – fordi jeg traf valget om, at handle på mine ønsker – mit kald.

Vi har alle sammen vores egen frie vilje. Mit hjerte brænder for, at støtte dig til at leve i dit lys – hvor du med en højere bevidsthed, ser dig selv og dit liv i gennem et mere spirituelt og holistisk perspektiv

Med mine clairvoyante og healende evner og med min baggrundsviden inden for holistisk ergoterapi, vil jeg støtte dig til at tage ansvar for dine handlinger. Jeg vil støtte dig i at stile efter dine inderste ønsker, så du bliver et match til dine muligheder og potentialer. Jeg vil hjælpe dig til at manifestere og tranformere dit liv fra smerte, sorg, stress, knokleri og modstand, til et liv som i stedet er fyldt med selvkærlighed, abundance, flow og lethed.

Mit hjerte er ligeledes faldet for brugen af de magiske essentielle olier fra doTERRA. Både til mig selv, min familie og mine venner, samt under mine forskellige sessions.

Jeg har oplevet på egen krop og sjæl, hvordan disse olier støtter op om muligheden for øget velvære samt at opnå alignment, flow og abundance – og derfor ved jeg, hvordan mine ønsker lidt nemmere kan manifesteres

Under min egen spirituelle rejse, har jeg altså selv været igennem en kæmpe transformation. Jeg har lært at lytte til mit hjerte og min sjæl, frem for min hjerne og mit ego. Jeg ved, hvad det betyder at følge mine inspirerede handlinger og ønsker, og hvad det faktisk kan manifestere i praksis, når jeg tager ansvar for disse.

Jeg leder derfor altid mig selv fra mit hjerte og min sjæl, og jeg er nu blevet min egen skaber.

Jeg brænder for at støtte dig i vækkelsen af din egen skaberkraft, hvor målet er at du ser og mærker dig selv, så du kan opnå balance og harmoni på alle planer – selv på de planer, du ikke tænker på, eller de planer, du troede ikke var mulige at ændre på. Væk din indre skaber i dag, ændrer dit liv, skriv din historie om – og jeg vil støtte dig hele vejen gennem DIN magiske og transformerende rejse.