ESSENTIELLE OLIER

Essentielle olier fra doTERRA er mere end bare olier. doTERRA betyder på latin “jordens gave”. De essentielle olier har mange fordele, og de bliver derfor af mange kaldt for “små hjælpere på flaske”.
Olierne støtter og giver genveje til dele af dig selv, både fysisk og følelsesmæssigt, hvor du på et højere plan kan mærke det, du ønsker at justere og transformere i dit liv.

Hvad er essentielle olier?
doTERRA leverer verdens mest testede, og derfor dokumenteret reneste olier i verden. 
Alt i universet vibrerer med en frekvens, som vi kan måle i megahertz. Jo højere frekvens du har, jo højere vitalitet har du. Essentielle olier er koncentrerede rene udtræk fra planter, og har naturligt en høj frekvens og høj vitalitet. Fordi vi mennesker fysisk minder om en plante, så støtter olierne vores limbiske system, nervesystem og hormonsystem til at komme indre balance, også kaldet homøostase. Automatisk vil vi ved duft og brug af essenetielle olier opnå en naturlig højere frekvens og dermed højere vitalitet, som giver os indre og ydre balance.

Hvordan anvendes essentielle olier?
De essentielle olier kan anvendes både på kroppen, til at inhalere og størstedelen af olierne kan også indtages gennem mad og drikke. Mange olier kan påføres direkte i ganen og på tungen. Olierne støtter altså vores celler til at blive transformeret indefra. Så selv når vi dufter til en olie, så transporteres den direkte til vores indre system. Vores duftsans er forbundet med den del af hjernen, der omhandler følelser, motivation, indlæring og hukommelse.

Hvorfor essentielle olier?
I USA siger de, at der findes en olie til hver en følelse. Hver olie står for en følelse, som du kan skabe mere balance i. Der siges, at hvis der er en duft ved en olie, som du ikke kan lide, så er det fordi du har modstand på den følelse, som olien kommer med. Olierne hjælper derfor også terapeutisk på vores åndelige rejse til at opnå højere bevidsthed. Olierne er blot som en ordløs terapi. Ved at opnå højere bevidsthed, opnår vi at tage ansvar for og handle på vores følelser, ubehag og modstand. Det vil sige, at vi kommer i dybere kontakt med os selv. Olierne kan støtte op om at du får ressourcetanker, og hvis du tager ansvar for at følge dine inspirerede, intuitive handlinger, vil du opnå endnu flere ressourcetanker og nærende resultater.

Under denne følelsesmæssige heling og transformation kommer gamle og til tider undertrykte følelser op til overfladen, som så bliver frigivet. Her oplever kan du opleve forvirring, frustration og nogle gange også vrede – og du kan derfor tro, at olierne ikke virker. Som samfund er vi vant til symptomatisk helbredelse, hvilket vil sige, at vi har været bundet af, at se helbredelse som øjeblikkelig ophør af al fysisk og følelsesmæssig smerte. Men olierne virker – helt inderligt. Olierne har til formål at lindre dine følelsesmæssige vanskeligheder, samt støtte dig under dine følelsesmæssige processer. Følelserne skal føles, før end de kan frigives.

Derfor..
Ved brug af olierne opnår du som førnævnt en højere frekvens og en højere bevidsthed, så bidrager til, at du med tiden bliver i stand til at komme i flow. Når du først er i flow, så bliver du et højere match til dine højere ønsker. Du vil mærke abundance, og hvor let du kan manifestere og transformere livet til at være fyldt med velvære, glæde, begejstring og lethed.

Hvis du ønsker mere information om de essentielle olier fra doTERRA, så kontakt mig til en uforpligtende samtale på lisekvistjensen@msn.com

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vil du vide mere om hvad doTERRA står for og hvad deres kvalitetsløfte er, så klik på videoen her nedenfor.


Hvis du ønsker at starte dit olie-eventyr nu, så er der tre måder

Du kan blive Bygger – Wellness Advocate ved doTERRA. Det er for dig, som ønsker en supplerende indtægt eller en hovedindtægt med doTERRA. Som Bygger er du med i et fællesskab, hvor du bygger en forretning, eller du lader andre bygge under dig. Som Bygger shopper du varer for et fast mindstebeløb på 150 euro. Hvis dette beløb virker uoverskueligt, så start med at være kunde.

Som Bygger får du:
– Du tjener penge på dit doTERRA-eventyr
– Du sparer til en start 25 % på dine varer – dette kan blive op til 55 %
– Du får gratis personlig vejledning af mig til brug af olier privat og forretningsmæssigt
– Du får medlemsskab i en lukket facebook-gruppe med gratis sparring på olierne
– Du får mulighed for en gratis olie hver måned – via doTERRAs månedlige abonnementservice LRP
– Du får mulighed for at deltage i Bygge-dage, hvor byggere fra facebook-gruppen mødes live

Start din doTERRA-rejse her – BLIV BYGGER

Du kan blive Kunde – Wholesale Costumer ved doTERRA. Det er for dig, som ønsker at bruge olierne i dagligdagen til dig selv. Det er for dig, som ønsker at være med i et fællesskab omkring sparring på olierne, og have mulighed for at optjene flere rabatter.

Som Kunde får du:
– Du sparer til en start 25 % på dine varer – dette kan blive op til 55 %
– Du får medlemsskab i en lukket facebook-gruppe med gratis sparring på olierne
– Du får mulighed for en gratis olie hver måned – via doTERRAs månedlige abonnementservice LRP

Start din doTERRA-rejse her – BLIV KUNDE

Du kan blive Retail Costumer ved doTERRA. Det er for dig, som ønsker at shoppe varer uden indmeldelse og uden rabatter.

BLIV RETAIL KUNDE HER

SEND MIG EN BESKED OMKRING doTERRA

Du kan starte dit doTERRA eventyr ved at klikke på en af overstående knapper – eller ved at booke en samtale med mig, hvor vi sammen finder ud af hvilken gren af doTERRA du er et match til, på lisekvistjensen@msn.com

SE HER

I oktober 2019 afholdte Christine Eilvig, Resi Bøhnke og Savannah Nomonde Sommer en workshop i Aarhus om ‘Manifestation & Flow med Essentielle Olier’ – hele workhoppen kan du se ved at klikke på videoen nedenfor.