MINDSET OG MANIFESTATION 1-1 SESSION

Mine 1-1 sessions har fokus på mindset og manifestation, og energien bag disse. Jeg anvender under sessionen mine spirituelle evner til at tune ind på din energi. Jeg har fokus på din skaberkraft, og jeg giver dig redskaber til at stå klart i din essens. Jeg giver dig et dybt billede af dit liv nu og her, og hvilke muligheder og potentialer du har.

Hvorfor 1-1 session?
Der kan være forskellige årsager til, hvorfor du har brug for en 1-1 session hos mig. Du kan være nysgerrig på dig selv og din personlige udvikling. Du kan føle dig usikker, uklar og afmægtig eventuel i forhold til dig selv, dit familieliv, dit arbejde m.m.
Derfor kan du have brug for, at jeg ser dig i et fugleperspektiv, hvor jeg giver dig budskaber fra den spirituelle verden. Du vil opnå at se dig selv klart, og du vil forstå de valg og situationer, som du står overfor nu og her. Jeg kan guide dig til at stå klart i dit lys.

1-1 sessions er for dig, hvis du ønsker at skabe et liv med ny energi og nye resultater. Du vil forstå hvordan du på nærende vis tager ansvar for din egen skaberkraft, hvorfra du vil lede dig selv fra din sjæl. Her vil du opnå glæde, flow, abundance og transformation af dine dybe blokeringer.

Jeg stiller ind på den spirituelle verden ved hjælp af mine åndelige guider og dine. Her kanaliserer jeg de budskaber, som kommer fra et højere sted. Jeg er altid utrolig ansvarsfuld og indlevende, og jeg leverer fra den spirituelle verden i respekt, omsorg og kærlighed.

Under mine sessions anvender jeg essentielle olier fra doTERRA, og jeg refererer til og anbefaler også hvilke, der kan give dig genveje til at opnå dine inderste ønsker.

Alle sessionerne foregår forskelligt, men ens for dem alle er, at vi sammen tager udgangspunkt i lige der, hvor du er nu.

  • Jeg stiller ikke ind på 3. person, død, sygdom og ulykke.
  • Jeg tilbyder ikke 1-1 session, hvis du er påvirket af rusmidler.
  • Jeg har naturligvis tavshedspligt.

BOOK 1-1 SESSION
– send mig en mail på lisekvistjensen@msn.com